Foto appartement te huur in Nieuwegein - Fakkelstede
Geverifieerde verhuurder

Appartement Nieuwegein - Fakkelstede

Per direct beschikbaar

€ 1.150 p/m

56m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

***OPEN HUIS ZATERDAG 5 OKTOBER TUSSEN 10:00 UUR EN 12:00 UUR***

The Well in Nieuwegein City biedt een modern nieuwbouwproject met 240 lofts en appartementen, in verschillende groottes en indelingen. Deze ongemeubileerde huurwoningen laten je toe om je eigen stijl te creëren. Een appartement met 1 slaapkamer heeft een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer, apart toilet, berging met technische installaties en bevindt zich in een slim ontworpen complex. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en de badkamer heeft moderne voorzieningen, zoals een ruime douche en elektrische radiator. Dit energiezuinige gebouw heeft o.a. zonnepanelen en waterbesparend sanitair.

De gemeenschappelijke ruimtes omvatten een dakterras, tuin en fietsenstallingen. The Well ligt centraal in Nieuwegein, naast winkelcentrum Cityplaza en nabij Park Oudegein. Met een tram- en busstation in aanbouw en de nabijheid van Utrecht is dit een ideale locatie. Het contract biedt flexibiliteit met een minimale huurperiode van 12 maanden en een vereist inkomen van ongeveer 3x de huurprijs als voorwaarden.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.150 per maand

Oppervlakte

56m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Fakkelstede
  • 3431HZ
  • Nieuwegein

Vergelijkbaar aanbod