Foto appartement te huur in Oegstgeest - Simon van Ooststroomhof
Geverifieerde verhuurder

Appartement Oegstgeest - Simon van Ooststroomhof

Per direct beschikbaar

€ 2.495 p/m

116m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze goed onderhouden en volledig gemeubileerde twee slaapkamer appartement met energielabel A is gelegen in een mooie woonwijk in Oegstgeest. Het appartement heeft een zonnig balkon van 15m2 met uitzicht op een speelplaats en een kleine molen. Daarnaast is er een aparte berging op de begane grond (ca. 5m2) ideaal voor het opbergen van fietsen, en een eigen parkeerplaats in een afgesloten garage.

Het stadscentrum van Oegstgeest en de stad Leiden zijn eenvoudig te bereiken per fiets. Daarnaast is er goed openbaar vervoer en gemakkelijke toegang tot belangrijke wegen en scholen in de omgeving. Een kleine jachthaven bevindt zich op loopafstand, naast een beschermd natuurgebied "Polder Poelgeest" met mooie wandelpaden. Veel groen in de omgeving zorgt voor een ontspannen sfeer.

Dit moderne appartementencomplex is in 2007 gebouwd volgens hoge constructienormen (Energielabel A) en heeft slechts 16 eenheden op 4 verdiepingen. De Vereniging van Eigenaren is een hechte groep die ervoor zorgt dat het gebouw voor alle bewoners als thuis aanvoelt.

Indeling:
Entree op de begane grond, ruime entree, toegang tot de bergingen, lift en trap naar de appartementen.

Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping. Gang met apart toilet en wastafel, bijkeuken met wasmachine en droger. De entreehal leidt naar een zeer ruime (50m2) en lichte woonkamer met schuifdeuren naar een balkon van 15m2 met prachtig uitzicht. Aangrenzend aan de woonkamer is een U-vormige keuken met inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, een dubbele gootsteen en veel kastruimte.

Een zijgang geeft toegang tot twee slaapkamers. Een die functioneert als een hoofdslaapkamer met een groot tweepersoonsbed en een kastenwand. De tweede slaapkamer heeft een slaapbank en is perfect als studeerkamer of logeerkamer. De onlangs gerenoveerde moderne badkamer heeft een inloopdouche, wastafel, spiegel met ingebouwde verlichting en een verwarmd handdoekenrek. Aan het einde van deze gang is ook een ruime opbergkast.

Opmerkingen:
- Onmiddellijk beschikbaar
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden
- Huurprijs is exclusief kosten voor nutsvoorzieningen, TV en internet
- Energielabel A
- 2 maanden waarborgsom
- Volledig gemeubileerd
- Privéparkeerplaats
- Aparte berging aanwezig
- Ideaal voor een single of stel
- Niet geschikt voor huisdieren
- Niet roken.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.495 per maand

Oppervlakte

116m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Simon van Ooststroomhof
  • 2341KG
  • Oegstgeest

Vergelijkbaar aanbod