Foto appartement te huur in Rotterdam - Beijerlandselaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam - Beijerlandselaan

Per direct beschikbaar

€ 2.300 p/m

104m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Licht en verrassend ruim dubbel bovenappartement in een volledig gerenoveerd appartement (104m2) in de wijk Hillesluis in het Feijenoord district van Rotterdam. Met een lichte woonkamer met open keuken, luxueuze badkamer en 2 ruime slaapkamers is dit appartement volledig klaar om in te trekken. De luxe badkamer met inloopdouche en stijlvolle details zorgt voor een echte wellness ervaring in eigen huis. De open keuken is geïntegreerd in de woonkamer, waardoor een prachtige open leefruimte ontstaat. In dit appartement staan een open keuken, ruimte, contact en gezelligheid centraal.

BEGANE GROND INGANG

Vanaf het brede trottoir betreed je de entreehal van de woning. Aan het eind van de trap bevindt zich de ingang van het appartement. Achter je eigen voordeur begint het appartement.

WOONKAMER & KEUKEN

Aan de voorkant van het huis, op het oosten, bevindt zich de woonkamer. De ruime woonkamer is heerlijk licht door het hoge plafond en de vele ramen. Door het hele huis ligt een duurzame PVC-vloer in visgraatpatroon met vloerverwarming. Ook hier is een apart toilet met fontein. Het hart van de woonkamer is de keuken/eetkamer. De nieuwe keuken heeft een prachtig houten afgewerkt werkblad, inductiekookplaat, trendy afzuigkap, koelkastcombinatie, oven en combimagnetron en vaatwasser.

SLAAPKAMERS

De twee zeer ruime slaapkamers met ramen, met uitzicht op een boom achter en de straat met vrij uitzicht aan de voorkant, zijn ruim en hoog. Deze kamers zijn geschikt als slaapkamer en/of studeerkamer. Er is genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een bureau of kast.

DUURZAAM

Het hele huis is gerenoveerd in 2024. Er is HR++ glas om de geluids- en isolatiewaarde te verhogen. De vloer in het huis is geïsoleerd, evenals het dak en de gevels, en heeft overal vloerverwarming.

OMGEVING

In het herontwikkelde havengebied Kop van Zuid vind je culturele instellingen zoals het Nederlands Fotomuseum en het Nieuwe Luxor Theater. Liefhebbers van opvallende architectuur zullen genieten van de diverse art nouveau gebouwen, de torens van De Rotterdam en de KPN Tower. De waterfront cafés, bistro's en Aziatische restaurants bieden fijn dineren.

PARKEREN

Abonnementen kunnen worden aangeschaft bij de parkeergarage op enkele minuten loopafstand.

DETAILS

Volledig gerenoveerd in 2024 met luxe uitstraling en hoogwaardige afwerking

Energielabel A, HR++ glas

Vloerverwarming in het hele huis, vloerverwarming in de badkamer apart regelbaar.

Nieuwe vloer, nieuwe keuken, nieuwe badkamer en nieuwe toiletten

Huren in overleg, kan snel geregeld worden. Minimaal 12 maanden

Ongemeubileerde oplevering van dit appartement

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.300 per maand

Oppervlakte

104m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Beijerlandselaan
  • 3074EA
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod