Foto appartement te huur in Rotterdam - Breitnerstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam - Breitnerstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.999 p/m

125m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Helaas is deze woning niet geschikt voor studenten of om te delen met anderen. Aanvragen van studenten en/of woningdelers worden niet in behandeling genomen.

TE HUUR: Mooi, licht en volledig gemeubileerd appartement met 3 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Inclusief parkeerplaats op privéterrein (€150 p/m). Dichtbij openbaar vervoer, winkels, scholen/Erasmus Universiteit, Kralingse Plas en natuurlijk het bruisende centrum van Rotterdam.

*Energielabel C
**Punten woningwaarderingsstelsel: 226

Indeling
Via de mooi ingerichte ingang leiden de kleine trapjes naar de lichte, ruime woonkamer met open keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Via de achterkant van de woonkamer komt u in de prachtige tuin.

Vanuit de hal leiden de trapjes naar beneden naar 3 slaapkamers, een mooie inloopkast en natuurlijk de recent gerenoveerde badkamer met zowel een bad als een aparte douche.

Voorwaarden
- Inkomenseis is minimaal 3 keer de huurprijs bruto;
- Huurtermijn: minimaal één jaar;
- Voorkeursaanvangsdatum: per direct;
- Waarborgsom: in overleg met verhuurder, met minimum van 1 maand;
- Huurprijs is exclusief gas/water/elektriciteit en tv + internet. Deze kosten zijn niet inbegrepen en moeten rechtstreeks met een leverancier worden geregeld.

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de gevolgen daarvan.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.999 per maand

Oppervlakte

125m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Breitnerstraat
  • 3015XJ
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod