Foto appartement te huur in Rotterdam - Burgemeester Meineszlaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam - Burgemeester Meineszlaan

Per direct beschikbaar

€ 2.750 p/m

127m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim en prachtig dubbel appartement van circa 127 m² gelegen aan een authentieke straat in Rotterdam-West. Het appartement heeft ruime kamers met grote ramen die zorgen voor veel licht, een mooi balkon op het zuidwesten en veel originele details uit het begin van de 20e eeuw, zoals gekleurd glas in lood, en suite en marmeren open haard. Het appartement geeft je direct een huiselijk gevoel zodra je binnenstapt!

Vereisten:
- Alleen geschikt voor stellen of kleine gezinnen;
- Geen woningdelers toegestaan;
- Inkomen vereist: 3x de maandhuur;
- Niet roken in het appartement;
- Bij interesse zijn minimaal 3 loonstroken, werkgeversverklaring, kopie paspoort, kopie bankpas en een ingevuld inschrijfformulier vereist;
- Huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit en gemeentelijke belastingen;
- Waarborgsom gelijk aan 1 maand huur;
- Huisdieren niet toegestaan;
- Per direct beschikbaar.

Locatie:
Het Nieuwe Westen biedt een mix van stadse allure en typische arbeidersbuurten. De buurt heeft prachtige grachten, winkelstraten en ruime pleinen. Alle voorzieningen zijn in de buurt, met verschillende supermarkten, avondwinkels, toko's en restaurants. Internationale school op loopafstand, eenvoudig bereikbaar per fiets, tram en auto. Verschillende parken in de buurt. Tramhalte om de hoek en goede bereikbaarheid van snelwegen A13 en A20.

Indeling:
Hal op de eerste verdieping met toegang tot alle ruimtes. L-vormige woonkamer met originele details en erker aan de voorkant. Moderne open keuken en apart toilet op deze verdieping. Bovenverdieping met 3 slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot balkon, en badkamer met douche, bad en aansluiting voor wasmachine. Separatetoilet ook op deze verdieping.

Geen rechten kunnen worden ontleend aan bovenstaande presentatie.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.750 per maand

Oppervlakte

127m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Burgemeester Meineszlaan
  • 3022BJ
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod