Foto appartement te huur in Rotterdam - Groenendaal
Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam - Groenendaal

Per direct beschikbaar

€ 1.850 p/m

91m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig gerenoveerd 3-kamer appartement met veel licht en ruim balkon beschikbaar op een fantastische locatie!

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en biedt een gezellig uitzicht over de Groenendaal. Het bevindt zich in een goed onderhouden wooncomplex in het centrum, dichtbij winkelstraten, de Markthal en treinstation Blaak. Tram, metro en trein zijn gemakkelijk bereikbaar met directe verbinding naar Rotterdam CS.

Het appartement heeft een ruime woonkamer met toegang tot het balkon, een moderne keuken, een grote slaapkamer, een tweede kamer (geschikt als kantoor), een vernieuwde badkamer en een apart toilet. De huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, tv/internet. Geen huisdieren toegestaan. Minimale huurperiode van 12 maanden. Servicekosten €55,00 per maand. Waarborgsom gelijk aan twee maanden huur. Inkomenseis 3,65x de huur. Energielabel A.

Geen rechten kunnen worden ontleend aan de plattegrond.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.850 per maand

Oppervlakte

91m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Groenendaal
  • 3011SP
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod