Foto appartement te huur in 's-Heerenberg - Emmerikseweg
Geverifieerde verhuurder

Appartement 's-Heerenberg - Emmerikseweg

Per direct beschikbaar

€ 1.500 p/m

104m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Schrijf je nu in voor een appartement in het prachtige complex Gouden Handen in 's-Heerenberg! Het complex biedt regelmatig appartementen te huur aan, waar je kunt genieten van comfortabel wonen op een levendige en unieke locatie in 's-Heerenberg, ook wel bekend als de Parel van de Achterhoek. Het voormalige klooster, genaamd Gouden Handen, is ruim een eeuw oud en ademt een authentieke sfeer uit, met glas-in-lood ramen, natuurstenen vloeren en fraaie trapleuningen. Het gebouw is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een comfortabel wooncomplex met 46 unieke appartementen, verdeeld over 4 woonlagen. Alle appartementen zijn bereikbaar met een lift.

Het complex ligt op een steenworp afstand van de grens met Duitsland en biedt volop mogelijkheden voor sportieve en culturele ontspanning. Daarnaast heeft de stad 's-Heerenberg een rijk verenigingsleven en een divers winkelassortiment met supermarkten en speciaalzaken. De huurprijs van de appartementen begint vanaf €1.250,- per maand, afhankelijk van het type appartement. Daarnaast bedragen de servicekosten voor de algemene voorzieningen €110,- per maand en de kosten voor een parkeerplaats €25,- per maand.

Voor het huren van een appartement wordt een waarborgsom gevraagd van drie keer de maand huur. Het huurcontract heeft een minimale duur van een jaar en kan daarna voor onbepaalde tijd worden verlengd. Schrijf je in voor een appartement in dit prachtige complex en vraag een 'brochure' aan om een inschrijfformulier te ontvangen. Vul het formulier in en stuur het naar ons terug, waarna wij contact met je zullen opnemen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.500 per maand

Oppervlakte

104m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Emmerikseweg
  • 7041AV
  • 's-Heerenberg

Vergelijkbaar aanbod