Foto appartement te huur in Utrecht - Carel Willinkstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Utrecht - Carel Willinkstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.595 p/m

106m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtige nieuwe flat op een mooie locatie in Leidsche Rijn. De woning wordt gemeubileerd opgeleverd, van het stucwerk tot de keuken, alles is nieuw!

Huurprijs: €2595,00 exclusief per maand.
Staat: Gemeubileerd
Per direct beschikbaar

Details:
Tegenover station Terwijde
Terras op het zuiden
Goede locatie nabij stadscentrum
Energielabel A++

De Woning:
De centrale hal vormt het middelpunt van de flat. Vanuit de hal zijn de drie slaapkamers, badkamer en woonkamer bereikbaar. Er is ook een grote berging waar tevens de aansluiting voor de wasmachine is en een kleinere berging. De woonkamer biedt toegang tot de open keuken. De keuken is voorzien van alle luxe. De badkamer heeft een wastafel en ruime inloopdouche. Het toilet is apart.

Buiten:
Er is een balkon van ongeveer 10m2, waar je de hele avond van de avondzon kunt genieten. Uniek aan de flat zijn de grote ramen, wat zorgt voor een mooie ruime woonkeuken met veel lichtinval. Er is ook een gemeenschappelijke tuin waar alle bewoners gebruik van kunnen maken en samenkomen. Daarnaast is er een eigen parkeerplaats en extra opslagruimte in de parkeergarage. De flats zijn gebouwd rond een gemeenschappelijke, groene binnentuin met speelplaats. Hier kun je van de zon genieten vanwege de ligging op het zuiden.

Locatie:
Steeds meer stadsbewoners verlaten hun geliefde oude stad om ruim en nieuw te gaan wonen in Leidsche Rijn. "Leidsche Rijn heeft alles! Van winkels tot uitstekende school- en zorgvoorzieningen, er is veel groen en je vindt hier een heleboel goede restaurants en cafés. We missen onze favoriete plekken in Utrecht en Amsterdam niet. Je bent er zo met de trein."

Voor deze woning kunt u contact opnemen met HouseHunting Randstad. Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Toewijzing onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder/eigenaar. Borgbedrag kan variëren afhankelijk van profiel. Geen huisdieren toegestaan. Niet roken. Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ zijn van toepassing.

Video

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.595 per maand

Oppervlakte

106m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Carel Willinkstraat
  • 3544MA
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod