Foto appartement te huur in Weert - Hoogstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Weert - Hoogstraat

Per direct beschikbaar

€ 375.000 p/m

126m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Zeer ruime en energiezuinige benedenwoning in het centrum van Weert volledig gerenoveerd in 2022 met luxe afwerking. Gelegen in het hart van Weert, dichtbij winkels, restaurants en het NS-station. De woning is goed geïsoleerd, heeft hardhouten kozijnen met HR++ glas en een energielabel A. Ideaal voor wie op zoek is naar een levensloopbestendige woning.

De woning heeft een ontvangsthal met pvc-vloer en vloerverwarming. Ruime woonkamer met open keuken, voorzien van luxe apparatuur en veel bergruimte. Bijkeuken met witgoedaansluiting. Twee ruime slaapkamers, luxe badkamer met inloopdouche en ligbad. Gastentoilet, berging en kastruimte met extra witgoedaansluiting. Buiten berging met cv-ketel en vloerverwarming. Parkeervergunning via gemeente Weert mogelijk. Gezamenlijke berging bereikbaar via afsluitbaar pad.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 375.000 per maand

Oppervlakte

126m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Hoogstraat
  • 6001EV
  • Weert

Vergelijkbaar aanbod