Foto appartement te huur in Winterswijk - Houtladingstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Winterswijk - Houtladingstraat

Per direct beschikbaar

€ 1.150 p/m

62m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Per 1 november is appartement nummer 6-33 aan de Houtladingstraat 6 in Winterswijk te huur. Dit recent opgeleverde 3-kamer appartement varieert in grootte van 60 m² tot 71 m² en is voorzien van moderne voorzieningen zoals een warmtepomp, een eigentijdse badkamer en een keuken met inductiekookplaat en vaatwasser. De woning biedt gratis parkeergelegenheid op het afgesloten terrein en ligt op loopafstand van het centrum van Winterswijk. De huurprijs bedraagt € 1150,- per maand, exclusief € 65,- servicekosten. Een waarborgsom van 2 maanden is vereist en de minimale huurperiode is 24 maanden. Voor inschrijving geldt een inkomenseis van minimaal 4 keer de huurprijs per maand. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos en vrijblijvend inschrijven op de website.

Mogelijke huurgeschillen worden geregeld volgens het "Incasso Arbitrage Reglement". Partijen komen rechtsbevoegdheid toe aan de Arbitragecommissie genoemd in dit reglement. Uitspraken van deze commissie zijn bindend. De geschillenbeslechting wordt beheerst door de bewaartermijn van 5 jaar na afloop van de huurovereenkomst conform het gestelde in artikel 8 van de algemene voorwaarden.

Video

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.150 per maand

Oppervlakte

62m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Houtladingstraat
  • 7102BP
  • Winterswijk

Vergelijkbaar aanbod