Foto appartement te huur in Zaandam - Hollandsch Diep
Geverifieerde verhuurder

Appartement Zaandam - Hollandsch Diep

Per direct beschikbaar

€ 1.800 p/m

103m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig 3-slaapkamer appartement in Het Kalf!

Dit mooie maisonnette-appartement van 103 m² is gelegen in de geliefde, groene buurt van “Het Kalf”. Het ruime en goed onderhouden appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven. Het beschikt over een eigen parkeerplaats en voldoende parkeergelegenheid voor gasten.

Het appartement beslaat twee verdiepingen. Op de begane grond vind je een ruime hal, een grote berging met wasruimte, een betegelde badkamer en de eerste ruime slaapkamer. Via de trap bereik je de hal op de tweede verdieping met toegang tot een apart toilet, een nette keuken, de tweede slaapkamer en de zeer ruime woonkamer met een (deels overdekt) terras voor zonnige dagen en gezellige avonden.

Het appartement is gelegen in het populaire groene gebied “Het Kalf” en is goed bereikbaar met de fiets en de auto. De buurt biedt een recreatiegebied, sporthal De Tref, diverse basisscholen en sportvelden. Het winkelcentrum met onder andere de Dekamarkt, een bloemist, slijterij, drogisterij en Primera is op loopafstand bereikbaar. De snelwegen A7, A8 en A10 zijn met de auto binnen enkele minuten te bereiken.

- Per direct beschikbaar
- Woonoppervlakte van ca. 103m2
- Eerste en tweede verdieping
- Ruim en deels overdekt terras
- Uitstekende bereikbaarheid, locatie en parkeergelegenheid
- Termijn in overleg
- Twee maanden waarborgsom
- Inkomensbewijs vereist
- Maten en informatie zijn indicatief.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.800 per maand

Oppervlakte

103m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Hollandsch Diep
  • 1509XC
  • Zaandam

Vergelijkbaar aanbod