Foto appartement te huur in Zeist - Slotlaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Zeist - Slotlaan

Per direct beschikbaar

€ 2.200 p/m

114m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een ruim 4-kamer appartement bestaande uit twee verdiepingen op een prachtige locatie aan de Slotlaan in Zeist. Gelegen aan de Slotlaan, een gezellige winkelstraat in het centrum van Zeist met diverse huizen, winkels en restaurants. Goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto en dicht bij uitvalswegen. Het treinstation Driebergen-Zeist en Utrecht Science Park zijn snel te bereiken vanaf deze locatie. Betaald parkeren of met parkeervergunning in de nabijgelegen straten.

Indeling:
Via de trap bereik je de ruime hal, die toegang biedt tot het toilet en de ruime woonkamer (ongeveer 50m2) met moderne open keuken met inbouwapparatuur. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar het terras. Het huis is gebouwd in 1932 en in de achterkamer bevindt zich een originele marmeren decoratieve open haard.
Op de 2e verdieping is er een ruime hal, drie slaapkamers van respectievelijk 14,5m2, 11m2 en 7,5m2, een moderne badkamer met douche, dubbele wastafel en 2e toilet. Ook is er op deze verdieping een tweede kleiner terras. Daarnaast is er een zolder (20m2) die alleen gebruikt kan worden als opslagruimte. Het huis is deels gemeubileerd en heeft een laminaatvloer.

De huurprijs bedraagt Euro 2200,00 per maand, exclusief kosten voor gas, water, elektriciteit, tv, internet en gemeentelijke belastingen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.200 per maand

Oppervlakte

114m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Slotlaan
  • 3701GA
  • Zeist

Vergelijkbaar aanbod