Foto appartement te huur in Zoetermeer - Algengroen
Geverifieerde verhuurder

Appartement Zoetermeer - Algengroen

Per direct beschikbaar

€ 1.600 p/m

117m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In de wijk Rokkeveen is het voormalige kantoorgebouw aan Algengroen 8 omgetoverd tot 4 luxe twee- en driekamerappartementen in de huursector.

Eén van deze appartementen, Algengroen 8B, is een luxe 3-kamer appartement van ongeveer 117 m² op de 1e verdieping. De huurprijs bedraagt €1.650 per maand, inclusief servicekosten en parkeerplaats. De woning heeft een moderne keuken met inbouwapparatuur, een fraaie badkamer, separaat toilet, comfortabele vloerverwarming, en eigen berging. De ligging is ideaal, dicht bij winkels en goede bereikbaarheid naar omliggende steden.

Belangrijke huurcondities zijn een bruto maandinkomen van minimaal 2,5 keer de huurprijs en een renteloze waarborgsom van minimaal één maand huur. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan. De selectieprocedure verloopt op basis van mails waarin naam, gezinssamenstelling en bruto jaarinkomen vermeld staan. Reacties die hier niet aan voldoen, worden niet behandeld.

Na succesvolle screening op inkomen en betrouwbaarheid kan de woning toegewezen worden op basis van meerdere factoren. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Regron Makelaardij.

Video

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.600 per maand

Oppervlakte

117m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Algengroen
  • 2718GN
  • Zoetermeer

Vergelijkbaar aanbod