Geverifieerde verhuurder

Appartement Almere

Messiaenplantsoen (1323LH)

Per direct beschikbaar

€ 1.650 p/m

72m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit ruime drie kamer appartement, gelegen in de Muziekwijk nabij het station en winkelcentrum, bevindt zich op de achtste verdieping. Op korte afstand van het station Muziekwijk, diverse winkels en het centrum van Almere. Op loopafstand van het Beatrixpark en met directe toegang tot belangrijke snelwegen A6/A27. Het appartementencomplex is voorzien van een lift en heeft een zonnig balkon van ongeveer 7 m2. Op de begane grond bevinden zich een bellentableau, postbussen, trappenhuis, lift, berging en parkeerplaatsen.

Op de achtste verdieping vindt u de entree, gang, twee slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, berging met wasmachine aansluiting, apart toilet en dichte keuken met toegang tot het balkon. Huisdieren zijn niet toegestaan. De gemeubileerde woning is per 10 juli 2024 beschikbaar voor onbepaalde tijd met een huurprijs van €1.650,- per maand excl. g/w/l.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.650 per maand

Oppervlakte

72m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Messiaenplantsoen
  • 1323LH
  • Almere

Vergelijkbaar aanbod