Foto appartement te huur in Amersfoort - Willem Barentszstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amersfoort - Willem Barentszstraat

Per direct beschikbaar

€ 1.400 p/m

73m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim tweekamerappartement op de begane grond met zonnig terras en uitzicht op het groene park. Nabij Neptunusplein met diverse supermarkten, winkels en speciaalzaken. Op loopafstand van het Valleikanaal, waar je kunt wandelen en fietsen langs het Meerkoetpad en Jaagpad richting Achterveld. Het gezellige centrum van Amersfoort bereikbaar in 5 minuten fietsen, met diverse winkels en uitgaansgelegenheden. Centraal Station Amersfoort op 10 minuten fietsen of met het openbaar vervoer. Snelle toegang tot snelwegen A1/A28.

Indeling:
Eigen ingang op de begane grond. Buitenruimte waar eventueel een bank geplaatst kan worden. Entree/hal met apart toilet, meterkast en inpandige berging met aansluiting voor wasmachine, cv-installatie en voldoende opbergruimte. Aparte slaapkamer met hoge plafonds en mogelijkheid tot inrichting als hoofdslaapkamer of studeerkamer. Badkamer met douche en wastafel. Ruime woonkamer met veel daglicht, toegang tot terras en open keuken met inbouwapparatuur. Semi-open slaapkamer met uitzicht op woonkamer. Zonnig terras met vrij uitzicht over het park. Eigen berging en parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar vanaf 1 oktober 2024;
- Gemeubileerd;
- Minimale huurperiode van 12 maanden;
- Energielabel A;
- Huurprijs inclusief servicekosten en parkeerplaats;
- Huurprijs exclusief maandelijkse leveringen en services;
- Borg gelijk aan 2 maanden huur;
- Huisdieren in overleg;
- Niet roken;
- Eigenaar goedkeuring vereist.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.400 per maand

Oppervlakte

73m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Willem Barentszstraat
  • 3814TX
  • Amersfoort

Vergelijkbaar aanbod