Geverifieerde verhuurder

Appartement Amstelveen

Goereesepad (1181EP)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

80m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Volledig gerenoveerd, ruim en licht 3-kamer hoekappartement met balkon over de volle breedte van het appartement, op het zuiden gericht. Het appartement is gerenoveerd met nieuwe keuken en badkamer, is volledig gemeubileerd, beschikt over een lift, privéberging en gratis parkeren voor de deur. Gelegen op de zevende verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met beveiligde entree en lift in de populaire wijk Randwijck. Veel voorzieningen zoals basisscholen, groene gebieden en een Albert Heijn supermarkt zijn op loopafstand. Tevens dicht bij het openbaar vervoer (tramlijn naar Amsterdam) en uitvalswegen (A2, A9 en A10).

Het appartement heeft een entreehal met toegang tot een ruime en lichte centrale hal met toegang tot alle kamers. De ruime woonkamer staat in open verbinding met de hal en biedt hoge ramen met toegangsdeur naar het balkon op het zuiden. De keuken (volledig nieuw) is bereikbaar vanaf zowel de woonkamer als het balkon en is voorzien van een vaatwasser, oven en koel-vriescombinatie. De vernieuwde badkamer heeft een ligbad, douche, toilet en wastafel. Twee ruime slaapkamers met een groot tweepersoonsbed.

Inclusief privéberging op de begane grond van het gebouw. Volledig gemeubileerd en beschikbaar voor lange termijn verhuur. De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en €150,- stookkosten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

80m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Goereesepad
  • 1181EP
  • Amstelveen

Vergelijkbaar aanbod