Geverifieerde verhuurder

Appartement Amstelveen

Startbaan (1187XR)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

73m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: Luxueus, gloednieuw appartement met parkeerplaats || 77 m2 || €2250,- excl. parkeerplaats || per direct beschikbaar

Dit prachtige, volledig gemeubileerde 2-slaapkamer appartement is gelegen op een perfecte locatie en per direct beschikbaar. Het appartement maakt deel uit van het nieuw gecreëerde, unieke en groene woongebied Olympiade en ligt in een mooi park waar je kunt ontspannen, wandelen of rennen. Het bevindt zich recht tegenover sportvelden en een zwembad. Dankzij de centrale ligging is het makkelijk om de zakelijke wijk Zuidas in Amsterdam, de luchthaven Schiphol en het stadscentrum van zowel Amsterdam als Amstelveen met zowel de auto als het openbaar vervoer te bereiken. Er is ook de mogelijkheid om een aangewezen en veilige parkeerplaats in de ondergrondse garage te huren.

Dit luxe tweekamerappartement bevindt zich op de 3e verdieping van een nieuw gebouwd appartementencomplex. Het is modern en stijlvol afgewerkt met hoogwaardige voorzieningen zoals een design visgraatvloer, luxe keuken en grote badkamer. Het is een duurzaam thuis met vloerverwarming en -koeling, warmteterugwinsysteem, goed geïsoleerd met het energielabel A+++.

Indeling
Het gebouw heeft een beveiligde gemeenschappelijke ingang. Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping en is bereikbaar via een lift. Het heeft een ruime hal die leidt naar de woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer en toilet. De vloerverwarming zorgt voor een aangename verwarming en koeling van het hele appartement. De ruime woonkamer heeft vloer tot plafond ramen en biedt toegang tot het grote balkon op het westen. Het balkon biedt uitzicht over het aangelegde park en heeft voldoende ruimte om van een kopje koffie, drankje of diner te genieten. De open keuken heeft een kookeiland met barkrukken en is uitgerust met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, oven/magnetron. Daarnaast is er een bergruimte met wasmachine en droger. De badkamer heeft een bad, aparte inloopdouche en wastafel. Er is een apart toilet in het appartement. De hoofdslaapkamer heeft een kingsize bed en inbouwkast. De tweede slaapkamer kan dienen als slaapkamer of studeerkamer, afhankelijk van de wensen van de huurder. Het appartement heeft het gunstige energiezuinige label A+++. Daarnaast is er in de beveiligde kelder een aangewezen fietsenstalling. De parkeerplaats kan apart gehuurd worden.

Kortom, een uitstekend appartement dat alle comfort van goed wonen biedt, op een locatie die je de mogelijkheid biedt om te genieten van een groene en rustige omgeving met alle kansen die een bruisend stadsleven te bieden heeft.

Hoogtepunten
Huurprijs: €2250 exclusief gas, water, elektriciteit en internet
Optie om een veilige parkeerplaats in de garage te huren voor €100
Energielabel A+++
Borg: 2 maanden huur
Vloerverwarming en -koelsysteem
Warmteterugwinsysteem
Per direct beschikbaar
Volledig gemeubileerd

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

73m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Startbaan
  • 1187XR
  • Amstelveen

Vergelijkbaar aanbod