Foto appartement te huur in Amstelveen - Laan van de Helende Meesters
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amstelveen - Laan van de Helende Meesters

Per direct beschikbaar

€ 4.485 p/m

50m²

1 kamer

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit Premium Appartement van 50 m2 in de Metropoolregio Amsterdam biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en keukengerei, met grote ramen die zorgen voor veel daglicht en een prachtig uitzicht. Naast een ontspanningsruimte beschikt het appartement ook over een eettafel en een werkplek. Als bewoner geniet je van services zoals linnengoed en handdoekenservice, wekelijkse schoonmaak, een 24/7 servicedesk, een fitnessruimte, zwembad en wellnessruimte.

Het appartement heeft een minimale verblijfsduur van 28 opeenvolgende nachten en gratis parkeergelegenheid. De locatie is centraal gelegen in een woonwijk, dichtbij de Zuidas en het centrum van Amsterdam, de luchthaven Schiphol, supermarkten, restaurants en medische voorzieningen, openbaar vervoersmogelijkheden, internationale scholen en het Amsterdamse Bos.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.485 per maand

Oppervlakte

50m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Laan van de Helende Meesters
  • 1186AL
  • Amstelveen

Vergelijkbaar aanbod