Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Rustenburgerstraat (1072GR)

Per direct beschikbaar

€ 2.300 p/m

65m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig twee-slaapkamer appartement met royaal dakterras in De Pijp direct beschikbaar! De lichte woonkamer met open keuken ligt aan de voorkant, compleet met vaatwasser, koelkast, 5-pits gasfornuis, combi oven en afzuigkap. Achter bevinden zich twee slaapkamers (11m2 & 6.5m2) met toegang tot het balkon. Centraal in het appartement vind je de badkamer met bad, inloopdouche en dubbele wastafel, een apart toilet en wasruimte. Via een vaste trap bereik je het zonnige dakterras van 46 m2. Het hele appartement wordt opgeleverd met laminaatvloer, raamdecoratie en verlichting.

Gelegen in hartje De Pijp, op loopafstand van de Albert Cuypmarkt en Sarphatipark. Diverse winkels en horecagelegenheden in de omgeving en goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Interesse in een bezichtiging? Laat een schriftelijke reactie achter en wij nodigen geschikte kandidaten uit. Vanwege het grote aantal aanvragen kunnen we helaas niet iedereen uitnodigen. Geen reactie ontvangen binnen 3 dagen betekent helaas dat je niet geselecteerd bent. Bezichtigingen worden niet telefonisch ingepland.

Huurvoorwaarden:
- Beschikbaar vanaf 1 juli 2024
- Twee maanden huur als borg
- Inkomenseis van 3.5x de huur
- Maximaal twee medehuurders
- Garantiestelling niet toegestaan
- Niet geschikt voor studenten
- Minimale huurperiode van 24 maanden.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.300 per maand

Oppervlakte

65m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Rustenburgerstraat
  • 1072GR
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod