Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

President Kennedylaan (1079NP)

Per direct beschikbaar

€ 2.150 p/m

56m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit hoekappartement op de begane grond in de populaire Rivierenbuurt is onlangs gerenoveerd en gemeubileerd. Het heeft een energielabel A en is ideaal om naar eigen wens in te richten. De woning is niet geschikt voor woningdelers, studenten en/of vrienden die samen huren. Het heeft een eigen ingang, een woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, badkamer met inloopdouche, twee slaapkamers van ongeveer 7m² en 8m², aparte wasruimte, en is recent gerenoveerd in 2024.

Gelegen in de Rivierenbuurt, nabij winkels aan de Rijnstraat en de RAI, is dit appartement goed bereikbaar met de auto (A-10 ringweg) en het openbaar vervoer (station Amstel en RAI). Het Martin L. King Park is vlakbij. Bijzonderheden zijn onder andere dat delen niet is toegestaan, de huurprijs exclusief gas/water/licht is, er een borg van 2 maanden geldt, de minimale huurperiode 1 jaar is, en er een inkomenseis van 4x de netto huurprijs per maand van toepassing is.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.150 per maand

Oppervlakte

56m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • President Kennedylaan
  • 1079NP
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod