Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Fokke Simonszstraat (1017TE)

Per direct beschikbaar

€ 4.700 p/m

185m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het hart van Amsterdam, aan de Fokke Simonszstraat, bevindt zich een luxe en ruim appartement op straatniveau. Dit hoogwaardige appartement met twee slaapkamers biedt ongeveer 185m2 aan modern comfortabel wonen. De natuurlijke houten vloer, lichte muren en hoge plafonds zorgen voor een rustige sfeer.

Bij binnenkomst valt het natuurlijke licht op dat door de grote glazen deuren stroomt. Direct na binnenkomst vind je de ruime en lichte eethoek die verbonden is met een volledig uitgeruste open keuken. Deze keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast en vriezer, een Quooker (direct kokend water), een Nespresso machine en een inductiekookplaat met ingebouwde afzuigkap.

Op een klein trapje naar boven vind je de 2 slaapkamers en een kantoorruimte. De grote hoofdslaapkamer heeft een queensize bed, een ruime inbouwkast en een smart-tv, met aansluitend een badkamer met handdoekverwarming, ventilatiesysteem en een douche met twee moderne douchekoppen. De comfortabele logeerkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een aangrenzende badkamer met dezelfde voorzieningen. Beide slaapkamers hebben toegang tot de tuin.

In het souterrain bevindt zich een grote leefruimte met twee zithoeken en een hoge tafel. Ook is er op deze verdieping een opslagruimte te vinden. Voorzieningen zoals metro- en tramstations zijn op 5 minuten loopafstand te bereiken. De huurprijs bedraagt €4.700 inclusief nutsvoorzieningen (elektriciteit, water, verwarming en servicekosten), exclusief internet. Andere kenmerken zijn 2 slaapkamers, 2 badkamers, een wasserette en opslagruimte in het complex, en een beschikbare vastgoedbeheerder.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.700 per maand

Oppervlakte

185m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Fokke Simonszstraat
  • 1017TE
  • Amsterdam

Voorzieningen in de buurt

  • Nyenrode New Business School

    Universiteit - 20m

  • De Kleine Reus

    Basisschool - 16m

  • Zuider Licht

    Middelbare school - 61m

  • Dermatologie Praktijk Eendenburg/Nanninga

    Ziekenhuis - 9m

  • Amsterdam Airport Schiphol

    Vliegveld - 9,7 km

  • Brug 81

    Toeristische attractie - 14m

Vergelijkbaar aanbod