Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Pieter Cornelisz. Hooftstraat (1071BT)

Per direct beschikbaar

€ 2.700 p/m

48m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom in de P.C. Hooftstraat, waar luxe en elegantie samenkomen in het hart van Amsterdam-Zuid. Dit ruime appartement van ongeveer 48 m² biedt moderne voorzieningen en is ideaal gelegen nabij het prachtige Vondelpark en beroemde musea. Geniet van rust en cultuur, met exclusieve winkels en eetgelegenheden binnen handbereik. De woning heeft een luxe uitstraling en biedt comfort in een van de meest gewilde buurten van Amsterdam.

INDRUK
Dit fraaie en goed afgewerkte appartement heeft twee ingangen en een aparte berging. De woning heeft volledige dubbele beglazing en een recentelijk geïsoleerde voorgevel. Bij binnenkomst op de eerste verdieping valt meteen de eikenhouten vloer en natuurlijk daglicht op. De luxe keuken aan de voorzijde is voorzien van hoogwaardige apparatuur en leidt naar de lichte woon- en eetkamer met openslaande deuren naar het zonnige balkon. Verder vind je een moderne badkamer, extra kastruimte en een slaapkamer aan de achterzijde. De gemeenschappelijke afsluitbare tuin biedt toegang tot de berging en wasruimte.

OMGEVING
Het appartement ligt aan het einde van de P.C. Hooftstraat, op korte afstand van het Vondelpark en bekende musea zoals het Rijksmuseum en Van Gogh Museum. Met goede verbindingen naar de A10, tram en bus, ben je snel in en uit de stad.

KENMERKEN
- Woonoppervlakte ca. 48 m²
- Nieuwe keuken en badkamer
- Zuidelijk gelegen buitenruimte
- Aparte berging
- Twee ingangen
- Gemeenschappelijke tuin
- Energielabel D
- Voorkeur oplevering voor 1 juli 2024.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.700 per maand

Oppervlakte

48m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Pieter Cornelisz. Hooftstraat
  • 1071BT
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod