Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

mt. Lincolnweg (1033SN)

Per direct beschikbaar

€ 1.950 p/m

58m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Gloednieuw appartement met één slaapkamer en A++ energielabel op de eerste verdieping met lift en tuin in de binnentuin. Gelegen in de trendy buurt NDSM, met winkels en restaurants op loopafstand en het centrum bereikbaar in 15 minuten met de veerboot.

Indeling:
Eerste verdieping: hal/entree, meterkast en technische ruimte, toilet met wastafel, badkamer met douche, wastafel en handdoekradiator. Slaapkamer aan de rustige binnentuin. Lichte woonkamer met grote ramen en toegang tot de ruime privétuin. Open keuken met inbouwapparatuur en voldoende opbergruimte.

Parkeren:
Geen eigen parkeerplaats, maar optie voor abonnement met korting in nabijgelegen parkeergarage. Geen mogelijkheid tot parkeervergunning via gemeente op dit adres.

Locatie:
NDSM staat bekend als culturele hotspot met vele eetgelegenheden. Diverse winkels, supermarkt, sportschool en gezondheidscentrum in de buurt. Goede bereikbaarheid met auto (A10), openbaar vervoer en veerboot naar centrum en Pontsteiger.

Bijzonderheden:
Huurprijs €2000,- per maand exclusief nutsvoorzieningen
Per direct beschikbaar
Maximale huurperiode 24 maanden
A++ energielabel
Lift
Fietsenstalling in kelder
Vloerverwarming en koeling
Geen bemiddelingskosten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.950 per maand

Oppervlakte

58m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • mt. Lincolnweg
  • 1033SN
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod