Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Eerste Weteringdwarsstraat (1017TL)

Per direct beschikbaar

€ 2.500 p/m

75m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Gezellig appartement (gestoffeerd) van 75 m2 verdeeld over 3 verdiepingen gelegen op een uitstekende locatie in het hart van het stadscentrum!

Indeling:
Eigen ingang op de begane grond met trap naar de eerste verdieping. Op deze verdieping bevindt zich de gezellige eetkamer met open keuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en een apart toilet.

Tweede verdieping: de sfeervolle woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime badkamer, met vrolijke mozaïektegels, een bad, douche, wastafel en toilet.

Derde verdieping: overloop en van hieruit zijn beide slaapkamers bereikbaar, één aan de voorzijde en de andere aan de achterzijde. Het dakraam zorgt voor een enorme hoeveelheid licht!

Locatie:
Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie in de gezellige Weteringbuurt tussen de Prinsengracht en het Rijksmuseum, welke wordt gezien als een van de leukere delen van Amsterdam. De 'Weteringbuurt' staat bekend als een 'dorp' in het centrum: heerlijk rustig wonen met de stad binnen handbereik.

Letterlijk alles is op loopafstand. Op de Vijzelstraat, op drie minuten lopen, vindt u de Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen en een verscheidenheid aan gezellige restaurants en cafés om de hoek.

Diverse tram- en busverbindingen evenals het metrostation (Noord/Zuid lijn, station Vijzelgracht) zijn ook gemakkelijk bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van 75 m2
- Gestoffeerd
- Huurprijs €2.500,- per maand exclusief nutsvoorzieningen
- Twee maanden borg
- Beschikbaar vanaf 28 juni 2024
- Huurovereenkomst voor maximaal 24 maanden
- Dit appartement wordt aangeboden door een gecertificeerde MVA makelaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.500 per maand

Oppervlakte

75m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Eerste Weteringdwarsstraat
  • 1017TL
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod