Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Rokin (1012LD)

Per direct beschikbaar

€ 2.550 p/m

92m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit aantrekkelijk gemeubileerd tweekamerappartement van 92 m2 wordt aangeboden door een gecertificeerde expat-makelaar van MVA. Gelegen op de vierde verdieping in het centrum van de stad, met een dakterras. De woning bevindt zich aan het ''Rokin'' met winkels, restaurants en cafés in de directe omgeving, zoals de ''Kalverstraat''. Ook dichtbij de ''Dam'' en het centraal station. Goede verbinding met het openbaar vervoer (tram 4, 14, 24 en de ''Noord/Zuidlijn).

Indeling: Entree, goed onderhouden trappenhuis, toegang tot het appartement op de vierde verdieping. Hal met toegang tot alle kamers. Ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde met open keuken. Luxe keuken met diverse inbouwapparatuur. Toilet met kleine wastafel en berging met aansluiting voor wasmachine en droger. Slaapkamer aan de achterzijde met en-suite badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel.

Bijzonderheden: - Oplevering in overleg - Minimale duur: één jaar - Borg: 2 maanden huur - Onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder - NIET geschikt voor delen en/of studenten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.550 per maand

Oppervlakte

92m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Rokin
  • 1012LD
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod