Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Bosrankstraat (1032LH)

Per direct beschikbaar

€ 2.450 p/m

100m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Nieuw gebouwd en gestoffeerd driekamerappartement van 100 m², met 1 badkamer en een zonnig terras, gelegen in een opkomende buurt in het noorden van Amsterdam. Op loopafstand van 10 minuten vind je de Noord-Zuid metrolijn en de veerboot naar het centraal station. We zoeken een huurder die kan intrekken op 1 juli 2024 en een bruto jaarinkomen van 105 K heeft. Thuisdeling, studenten en huisdieren zijn niet toegestaan. Tegen een extra vergoeding van 150 euro is het mogelijk om een parkeerplek in de ondergrondse garage te huren. Tijdens bezichtigingen zal de huidige huurder laten zien welke meubels blijven. Enkele meubels blijven staan waarvoor maandelijks 100 euro moet worden betaald boven op de huurprijs.

Het appartement beschikt over een eetgedeelte en keuken met o.a. elektrische rolluiken, betonnen vloer, vloerverwarming, inbouwapparatuur en een eettafel met stoelen. Daarnaast is er een ruime zitplaats en een compleet uitgeruste keuken. De woonkamer is voorzien van een bank, tapijt, salontafel, tv en toegang tot het terras. De drie slaapkamers zijn o.a. ingericht met een tweepersoonsbed, ingebouwde kasten en bureaus, en de badkamer heeft een inloopdouche en toilet. Huurvoorwaarden omvatten een waarborgsom van 2 maanden huur, exclusief nutsvoorzieningen, 1-jarig contract, beschikbaarheid vanaf 1 juli 2024, en registratie voor maximaal 2 personen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.450 per maand

Oppervlakte

100m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Bosrankstraat
  • 1032LH
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod