Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Thorn Prikkerstraat (1062BP)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

78m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Gemeubileerd, goed verdeeld en gerenoveerd 3-kamer appartement (77m2) op de derde verdieping met een zonnig balkon op het westen. Gelegen in een leuke en diverse buurt op loopafstand van verschillende koffie- en lunchbars en restaurants. Het Rembrandtpark is ook op loopafstand, te midden van de buurt Overtoomseveld. Op het nabijgelegen August Allebéplein kunt u uw dagelijkse boodschappen doen en op Mercatorplein en Jan Evertsenstraat vindt u een divers aanbod aan winkels. Met de fiets bereikt u het Vondelpark in ongeveer 5 minuten en na nog eens 3 minuten fietsen bent u op het Leidseplein.

Indeling:
Toegang tot het appartement op de 3e verdieping met de lift. Entree met hal die toegang geeft tot de woonruimtes. Ruime en lichte woonkamer met open keuken. Het terras is bereikbaar vanuit de woonkamer. De luxe open keuken is voorzien van inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De 2e slaapkamer heeft een ruime garderobe en werkplek. Vanuit de hal toegang tot de badkamer met inloopdouche en badkamermeubel met wastafel. Wasruimte met opbergmogelijkheden en wasmachine en droger. Apart toilet in de hal. Het huis heeft 2 balkons, zodat u de hele dag van de zon kunt genieten.

Kenmerken:
- Beschikbaar vanaf 07-04-2024 voor een periode van 1 tot maximaal 3 jaar.
- Schoonmaak twee keer per maand inbegrepen in de huurprijs.
- Wordt volledig gemeubileerd opgeleverd.
- Geen delers, studenten of huisdieren.
- 78m2 woonoppervlakte.
- Extra schoonmaak: €100,- per maand.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

78m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Thorn Prikkerstraat
  • 1062BP
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod