Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Voorsteven (1034SM)

Per direct beschikbaar

€ 2.000 p/m

90m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim en energiezuinig appartement in De Banne - Drie slaapkamers, Centraal gelegen!

Dit prachtig ruime appartement heeft een lichte woonkamer dankzij de grote ramen, wat zorgt voor een aangename en uitnodigende sfeer. De woonkamer is goed onderhouden en afgewerkt met lichte kleuren, perfect voor een fris en modern gevoel. Nieuwe deuren en ramen zijn onlangs geïnstalleerd, waardoor het energielabel is verbeterd naar A+! Dit betekent niet alleen lagere energierekeningen, maar ook een kleinere ecologische voetafdruk.

Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, elk met veel licht en mooie afwerkingen. De praktische indeling zorgt ervoor dat elke vierkante meter optimaal wordt benut zonder ruimte te verliezen.

De badkamer is ook uitstekend onderhouden en voorzien van lichte betegeling. Hier vind je een comfortabele douche en een wastafel. Het toilet is apart gelegen, naast de badkamer.

Het complex heeft een ideale ligging, op slechts 2 minuten lopen van winkelcentrum "De Banne", waardoor alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn. Daarnaast ligt het in de buurt van het eind- en beginstation van de Noord-Zuidlijn, en de Ring A-10 is snel en gemakkelijk te bereiken, wat je dagelijkse woon-werkverkeer vergemakkelijkt.

Verder biedt de omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid, wat een groot pluspunt is voor deze centrale locatie.

Voordelen van een energiezuinige woning:

- Lagere energiekosten: Door verbeterde isolatie en energiezuinige ramen en deuren verbruik je minder energie, wat leidt tot lagere energierekeningen.
- Verbeterd comfort: Een goed geïsoleerde woning houdt de temperatuur stabiel, wat zorgt voor meer comfort in zowel de zomer als de winter.
- Milieuvriendelijk: Met een energielabel A+ draag je bij aan een beter milieu door de CO2-uitstoot te verminderen.

DETAILS:

Huurprijs: €2.000,- exclusief Gas, Water en Licht

Servicekosten: €150,-
Waarborgsom: 2 maanden huur
Huurperiode: maximaal 24 maanden
Startdatum: 01-07-2024
Oplevering: Gestoffeerd
Slaapkamers: 3
Energielabel: A+
Eigen berging op de begane grond aanwezig

Kortom, een prachtig centraal gelegen en energiezuinig appartement met ruime kamers en voldoende parkeergelegenheid. Ideaal voor wie op zoek is naar comfort en gemak!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.000 per maand

Oppervlakte

90m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Huurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Voorsteven
  • 1034SM
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod