Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Rozengracht (1016NL)

Per direct beschikbaar

€ 1.999 p/m

45m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Volledig gemeubileerd appartement van 45 m² met balkon en een slaapkamer. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via de gemeenschappelijke hal van het appartementencomplex. De woonkamer met halfopen keuken geeft toegang tot het balkon. De badkamer grenst aan de slaapkamer en er is een apart toilet tussen de woonkamer en slaapkamer. De keuken is voorzien van inductiekookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser en combimagnetron. Ook is er een wasmachine en droger aanwezig.

Het appartement is gelegen aan de populaire Rozengracht in het stadscentrum, dicht bij de Jordaan, Dam Square en de grachten. Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer, met de A10 ringweg op 10 minuten afstand. Het appartement is vier jaar geleden volledig gerenoveerd en verkeert in perfecte staat. Huurprijs is €1999 per maand, exclusief gas, elektriciteit, water en internet. Twee maanden borg vereist. Beschikbaar vanaf 1 juli.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.999 per maand

Oppervlakte

45m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Rozengracht
  • 1016NL
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod