Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Groenhoedenveem (1019HM)

Per direct beschikbaar

€ 2.030 p/m

101m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit charmante 3-kamer huis beschikt over een fijne buitenruimte! Het huis heeft een hal die toegang biedt tot alle kamers, waaronder een berging, apart toilet, badkamer met bad, dubbele wastafel en aparte douche, en twee ruime slaapkamers. De woonkamer heeft prachtige ramen die volledig geopend kunnen worden. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft een ruime berging met aansluiting voor de wasmachine. Verplichte aankoop van een parkeerplaats in de parkeergarage voor €202,50. Gratis gebruik van zwembad, sauna en fitnessruimte. Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in voor een bezichtiging.

Huurprijs:
- €7,105 bruto per maand (een inkomen)
- €8,120 bruto per maand (duo-inkomen)

Het Boston appartementencomplex is gelegen op een prachtige locatie aan het IJ in de Oostelijke Eilanden. De 90 appartementen zijn elk uniek op hun eigen manier, met negen verschillende soorten woningen en twee penthouses. Alle appartementen hebben een luxe keuken met inbouwapparatuur en een ruime badkamer met bad, aparte douche, toilet en dubbele wastafel. Het gebruik van veel glas geeft het complex een open en transparant gevoel en houdt je in contact met de omgeving.

De meeste appartementen hebben airconditioning en onder het gebouw bevindt zich een afsluitbare parkeergarage voor bewoners. Het complex ligt dicht bij het Centraal Station en heeft een ideale verbinding met de ringweg A10. In de directe omgeving vind je restaurants, cafés en theaters. Als je wilt wonen op een centrale locatie, dicht bij het Centraal Station, het levendige centrum en de Oostelijke Eilanden, maar ook nabij de ringweg A10, dan is het Boston complex de perfecte plek voor jou!

BEZICHTIGINGEN/INFORMATIE:
- Bezichtigingen zijn ALLEEN mogelijk op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur, niet 's avonds of in het weekend.
- Het is NIET mogelijk om telefonisch een bezichtiging in te plannen of informatie op te vragen. De verhuurder heeft ervoor gekozen om de kandidaten rond te leiden en/of hen van informatie te voorzien. Een bezichtiging of informatie kan alleen worden aangevraagd via Funda of via de website van de verhuurmakelaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.030 per maand

Oppervlakte

101m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Groenhoedenveem
  • 1019HM
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod