Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Weteringschans (1017XG)

Per direct beschikbaar

€ 3.750 p/m

130m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een modern en rustig gelijkvloers appartement op de tweede verdieping met privé lift in het centrum van Amsterdam. Het appartement is in uitstekende staat en heeft luxe afwerking met hoogwaardige materialen, zoals een Wenge houten vloer. Veel ramen aan de voor- en achterkant zorgen voor een lichte en luchtige woning. De ruime woonkamer loopt over in een volledig uitgeruste open keuken in U-opstelling. Achter de keuken bevindt zich een aparte wasruimte met extra opbergruimte.

Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers aan de achterkant, beide met inbouwkasten. Tussen de twee slaapkamers is een studeer- / kinderkamer. Zowel de studeer- / kinderkamer als de hoofdslaapkamer komen uit op het balkon met prachtig uitzicht op de rustige 'Lijnbaansgracht'. Er zijn twee badkamers. De eerste badkamer heeft een dubbele wastafel, douche, toilet en bidet. De tweede badkamer heeft een wastafel, toilet en ligbad.

Het appartement bevat ook een extra opslagruimte van ongeveer 5 m² in de kelder van het gebouw, bereikbaar met de lift. De locatie is zeer centraal met nabijheid van diverse tram- en buslijnen en de metro. Het karakteristieke gebied biedt tal van winkels, restaurants en cafés. De huurprijs is €3.750,00 per maand exclusief, met een borg van 2 maanden huur. Beschikbaar vanaf 1 augustus 2024 voor minimaal 12 maanden, gestoffeerd. Let op: alle afmetingen zijn slechts indicatief.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.750 per maand

Oppervlakte

130m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Weteringschans
  • 1017XG
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod