Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Haarlemmerdijk (1013JJ)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

53m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Geen garantstellers nodig! Gelegen aan de levendige Haarlemmerdijk 140b in Amsterdam, vind je dit prachtige gemeubileerde appartement. Het biedt niet alleen comfortabele accommodatie, maar heeft ook een uitstekende locatie met verschillende voorzieningen binnen handbereik.

Buurtinformatie: Haarlemmerdijk is een van de meest geliefde buurten van Amsterdam, bekend om zijn charmante sfeer en gevarieerde scala aan winkels, boetiekjes, restaurants en cafés. Hier geniet je van de gezellige sfeer van lokale winkels en de heerlijke geur van versgebakken brood van de nabijgelegen bakkerij. De buurt biedt ook uitstekende opties voor openbaar vervoer, met tramlijnen en treinstations in de buurt, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot het stadscentrum en daarbuiten.

Indeling: Bij binnenkomst via de voordeur stap je de hal binnen, die toegang biedt tot het toilet en de smaakvol ingerichte woonkamer.

De woonkamer beschikt over een comfortabele zithoek waar je heerlijk kunt ontspannen. Grenzend aan de woonkamer vind je de ruime keuken, uitgerust met moderne inbouwapparatuur, waaronder een koelkast met vriezer, een 5-pits gasfornuis, een combi-oven/magnetron, een afzuigkap en een vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon.

Een gang naast de keuken leidt naar de slaapkamer met een eigen badkamer met inloopdouche en een wastafel met een wastafelmeubel.

De hele verdieping is voorzien van houten vloeren en het pand is ook uitgerust met zonnepanelen.

Dit prachtige gemeubileerde appartement is per direct beschikbaar voor een maximale huurperiode van 24 maanden. De maandelijkse huurprijs is €2250, inclusief servicekosten, exclusief gas, water en elektriciteit.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

53m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Haarlemmerdijk
  • 1013JJ
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod