Foto appartement te huur in Amsterdam - Sarphatistraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Sarphatistraat

Per direct beschikbaar

€ 2.100 p/m

72m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Tussen het Amstel hotel en het Weesperplein bieden we een gemeubileerd 2-kamer appartement op de derde verdieping met een woonoppervlakte van ongeveer 80m². Dit lichte appartement heeft een strakke afwerking met een eiken parketvloer door het hele huis.

Het huis is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de omgeving. Dichtbij het centrum van Amsterdam, op loopafstand van de supermarkt, tram en metro. De tram stopt letterlijk voor de deur. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de buurt slechts 3 minuten rijden. Voor de lunch kun je naar de Amstelhaven, de "buren" achter het huis. Een mooie wandeling in het nabijgelegen Oosterpark, een drankje in De Pijp of op het Rembrandtplein, het is allemaal binnen handbereik vanaf deze locatie.

Indeling:
Je bereikt de voordeur op de derde verdieping via het gedeelde trappenhuis. Je komt binnen in de hal die toegang geeft tot de woonkamer en slaapkamer. De L-vormige woonkamer heeft twee grote ramen aan de achterkant van de woning die voor veel natuurlijk licht en een aangenaam uitzicht zorgen. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat, afzuigkap en voldoende kastruimte.

De ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorkant. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot de badkamer. Deze is uitgerust met een douche, toilet, bad, dubbele wastafel, wasmachine en droger.

Boven de slaapkamer is er opbergruimte onder de nok van het dak.

Het appartement is per direct beschikbaar voor onbepaalde tijd voor 2100,- euro per maand excl. g/w/l (servicekosten 15 euro p.m.)

Borg is twee maanden huur.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.100 per maand

Oppervlakte

72m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Sarphatistraat
  • 1018GL
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod