Foto appartement te huur in Amsterdam - Frans Halsstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Frans Halsstraat

Per direct beschikbaar

€ 4.250 p/m

95m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim en gerenoveerd dubbel bovenhuis van ca. 95 m² met 2 slaapkamers in de populaire Frans Halsstraat. De entree van het appartement is op de tweede verdieping. Op de derde verdieping is een overloop met gastentoilet en garderobe. Vanaf de overloop heb je toegang tot de woonkamer met openslaande deuren. De woonkamer is verdeeld in een eetgedeelte en zitgedeelte. Het zitgedeelte heeft een ruime hoekbank en een Samsung flatscreen tv. In het eetgedeelte staat een lange eettafel met 6 stoelen en een balkon. De keuken is voorzien van koel-vriescombinatie, vaatwasser, oven, vier gaspitten en veel opbergruimte. Ook zijn er bestek en keukengerei aanwezig.

De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, nachtkastje, bureau met stoel en een kast. Op de overloop bevinden zich de wasmachine en droger en de badkamer met toilet, douche, dubbele wastafel en bad. Aan de voorzijde is nog een slaapkamer met garderobe en ruimte voor een tweepersoonsbed.

Omgeving:
Het huis ligt in een van de leukste delen van Amsterdam, met alles binnen handbereik. Met het Sarphatipark, Marie Heinekenplein en de Heineken Experience op een steenworp afstand, en een grote verscheidenheid aan leuke restaurants, trendy cafés, gezellige bars en winkels. Vanuit dit appartement ben je zo bij de Amstel of de bekende Albert Cuypmarkt. De komst van de Noord/Zuidlijn maakt het huis nog aantrekkelijker voor de nabije toekomst. Openbaar vervoer is ook op loopafstand bereikbaar (tram 3, 12, 16, 24). Met de auto ben je binnen vijf minuten op de snelwegen A1, A2 en A10.

Bijzonderheden:
- Dubbele beglazing in het hele huis, goed geïsoleerd
- Oppervlakte van ca. 95 m²
- Mechanische ventilatie
- Gestoffeerd en gemeubileerd
- Beschikbaar vanaf 5 juli 2021.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.250 per maand

Oppervlakte

95m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Frans Halsstraat
  • 1072BZ
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod