Foto appartement te huur in Amsterdam - Pieter Cornelisz. Hooftstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Pieter Cornelisz. Hooftstraat

Per direct beschikbaar

€ 8.250 p/m

200m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: Luxe bovenwoning aan de Pieter Cornelisz Hooftstraat 69 I, gelegen aan de chique winkelstraat P.C. Hooftstraat. Deze lichte en ruime bovenwoning heeft een oppervlakte van 204 m2 (NEN gemeten) met een royaal dakterras van 40 m2. Het beschikt over drie ruime en lichte slaapkamers met elk een luxe badkamer en een ruime inloopkast. De woning is afgewerkt met duurzame en hoogwaardige materialen, zoals een houten vloer. Op een toplocatie nabij het groene Vondelpark, verschillende musea, gezellige pleinen en goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond, ruime overloop, toilet met fontein, woonkamer met open keuken. Op de tweede verdieping bevindt zich een grote hoofdslaapkamer met een prachtige badkamer en kleedkamer. Op de derde verdieping zijn twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer en inloopkast.

Ligging:
In de omgeving zijn luxe winkels, restaurants en musea te vinden. Op loopafstand van het Concertgebouw en de Cornelis Schuytstraat, goede bereikbaarheid met tramlijnen en de Ring A10. Schiphol is binnen 25 minuten bereikbaar met de auto.

Kenmerken:
- Huurprijs: EUR 8.250 excl. G/W/E;
- Twee maanden waarborgsom;
- Per direct beschikbaar;
- Woonoppervlakte 204 m2 (NEN gemeten);
- Ruim zonnig dakterras;
- 3/4 slaapkamers en 3 badkamers;
- Houten vloeren;
- Uitstekend onderhouden;
- Alarmsysteem;
- Parkeergelegenheid via vergunning;
- A+ locatie.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 8.250 per maand

Oppervlakte

200m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Pieter Cornelisz. Hooftstraat
  • 1071BP
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod