Foto appartement te huur in Amsterdam - Pieter Lastmankade
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Pieter Lastmankade

Per direct beschikbaar

€ 9.500 p/m

221m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig gerenoveerd appartement in voormalige school op Pieter Lastmankade, Amsterdam Oud-Zuid. Met 221 m2 oppervlakte, 3 slaapkamers, 3 badkamers, en een tuin van 64 m2 biedt dit appartement luxe en privacy. De begane grond heeft een lichte woonkamer met uitzicht op de tuin en het water, een Bulthaup keuken, slaapkamer/studeerkamer en badkamer. Het souterrain heeft twee grote slaapkamers met eigen badkamers, waarvan de master bedroom een inloopkast en luxe badkamer heeft. Buiten is een prachtig aangelegde tuin. Voorzien van airconditioning, vloerverwarming, hoogwaardige afwerking, Flos verlichting, Bulthaup keuken, Italiaans design baden en kranen, energielabel A+, en alarmsysteem. De oorspronkelijke huurprijs is €12.000 per maand, met een korting van €2.250 per maand voor de eerste drie jaar.

Ligging nabij Rijksmuseum, Vondelpark en winkels/ restaurants. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en nabij de A10. Al met al een unieke kans om in luxe te wonen in een van de meest gewilde wijken van Amsterdam.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 9.500 per maand

Oppervlakte

221m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Pieter Lastmankade
  • 1075KK
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod