Foto appartement te huur in Amsterdam - Karspeldreef
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Karspeldreef

Per direct beschikbaar

€ 1.625 p/m

101m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit twee slaapkamer appartement in Amsterdam Zuidoost heeft een oppervlakte van 101m² en biedt een luxe en stijlvolle woonervaring. De ruime woonkamer en eetkamer geven toegang tot een balkon met prachtig uitzicht. De open keuken draagt bij aan het ruimtelijke gevoel, versterkt door meerdere ramen. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer met apart bad en inloopdouche, en een tweede toilet.

Het appartementencomplex De Kameleon biedt twee, drie en vier kamerflats, variërend van 54m² tot 137m². Luxe keukens, ruime badkamers en grote balkons met veel privacy kenmerken deze woningen. Bewoners kunnen genieten van een groen dakterras van 5000m², een parkeergarage, een winkelcentrum, sportfaciliteiten, recreatiegebieden en goede verbindingen met openbaar vervoer. De locatie nabij de A1, A2, A9 en A10 maakt zowel het stadscentrum als de Zuidas goed bereikbaar. Schiphol ligt op slechts 30 minuten afstand.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.625 per maand

Oppervlakte

101m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Karspeldreef
  • 1104SE
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod