Foto appartement te huur in Amsterdam - Keizersgracht
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Keizersgracht

Per direct beschikbaar

€ 4.500 p/m

170m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een prachtig licht en charmant gestoffeerd appartement van 170m2 met veel originele details en een geweldig uitzicht over de Keizersgracht. Dit appartement heeft een moderne keuken met kookeiland, drie ruime slaapkamers, twee badkamers, twee aparte toiletten en een eigen dakterras. Gelegen op een droomlocatie tussen de Brouwersgracht en de Prinsenstraat. De woonkamer is licht en biedt uitzicht op de Keizersgracht en Brouwersgracht canals. De keuken is modern en ruim met alle benodigde apparaten. De hoofdslaapkamer kijkt uit op de tuin en heeft een ensuite badkamer. Op de tweede verdieping vind je een tweede ruime slaapkamer, een badkamer en een utility room. De derde slaapkamer of studeerkamer op de bovenste verdieping leidt naar het privé dakterras met een prachtig uitzicht over de stad.

Kenmerken:
- Huurprijs: €4.950,- per maand exclusief diensten
- Waarborgsom van 2 maanden huur
- 170m2
- Gestoffeerd
- 3 slaapkamers
- 2 badkamers
- Opslagruimte beschikbaar in de kelder
- Exclusief verplichte schoonmaak, minimaal twee keer per maand
- Privé dakterras
- Geweldig uitzicht / stadscentrum van Amsterdam

Locatie:
Perfect gelegen in het centrum van Amsterdam met de Westerkerk, Westerstraat, Noorderkerk en Haarlemmerstraat om de hoek. Tal van restaurants, bars, winkels en supermarkten bevinden zich op loopafstand, evenals uitstekend openbaar vervoer in de buurt.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.500 per maand

Oppervlakte

170m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Keizersgracht
  • 1015CN
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod