Foto appartement te huur in Amsterdam - Oudezijds Achterburgwal
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Oudezijds Achterburgwal

Per direct beschikbaar

€ 3.500 p/m

140m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

**Charmant appartement in het bruisende centrum van Amsterdam!**

Dit luxe appartement met maisonnettelay-out is ideaal voor jonge gezinnen, werkende stellen of collega's die samen willen wonen. Gelegen aan de Oudezijds Achterburgwal biedt deze woning een unieke mix van comfort en stedelijke levendigheid.

**Sfeervol wonen in het stadscentrum van Amsterdam**

Betreed dit smaakvol ingerichte huis en voel meteen de warme sfeer die ervan uitgaat. De ruime woonkamer is ideaal om te ontspannen na een drukke dag in de stad. De aangrenzende keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt alle comfort om heerlijke maaltijden te bereiden.

**Ruimte en Comfort**

Met meerdere slaapkamers en badkamers is er voldoende ruimte voor iedereen om zich terug te trekken en te ontspannen. De maisonnettelay-out zorgt voor extra privacy en geeft elke bewoner een eigen stukje toevluchtsoord.

**Ideale Locatie**

De locatie in Amsterdam-Centrum is ongeëvenaard. Vanaf hier bevind je je op loopafstand van diverse winkels, restaurants en culturele attracties. Geniet van een ontspannen wandeling langs de grachten of bezoek de nabijgelegen markten en boetieks.

**Voorzieningen**

Dit appartement biedt niet alleen comfortabel wonen, maar ook diverse voorzieningen zoals een gemeenschappelijke binnenplaats of balkon, ideaal voor een kopje koffie in de ochtendzon.

**Geïnteresseerd? Neem nu contact met ons op!**

Als dit charmante appartement in Amsterdam-Centrum je aanspreekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Dit is jouw kans om te wonen in een van de meest gewilde buurten van Amsterdam!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in je nieuwe thuis in de levendige hoofdstad van Nederland!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

140m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Oudezijds Achterburgwal
  • 1012DD
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod