Foto appartement te huur in Amsterdam - Maasstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Maasstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.100 p/m

75m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In de populaire Rivierenbuurt bieden we dit lichte, prettige en gedeeltelijk gemeubileerde 2-slaapkamer appartement van circa 75 m² aan met een breed balkon! Gelegen op de eerste verdieping en met een eigen entree.

Indeling:
Via een ruime eigen entree bereik je de eerste verdieping via de trap. Ruime hal, grote woonkamer met uitzicht over de Maasstraat! Moderne keuken met kookeiland en inbouwapparatuur. Eetkamer met openslaande deuren naar het balkon over de gehele breedte van het appartement. Het appartement heeft een slaapkamer en een werkkamer/gastenkamer. De badkamer is voorzien van een bad, douche en dubbele wastafel en er is een apart toilet.

Locatie:
De Maasstraat is centraal gelegen in de Rivierenbuurt en biedt een grote verscheidenheid aan restaurants, delicatessenzaken en winkels. Tal van kinderdagverblijven en scholen zijn in de directe omgeving te vinden. In de brede en groene straat is voldoende parkeergelegenheid en tramlijnen 4 en 13 zijn vlakbij. Er is keuze uit meerdere treinstations en in de nabije toekomst komt er een metrostation bij het Scheldeplein.

Kenmerken:
- Goed onderhouden appartement met twee slaapkamers;
- Eigen entree;
- Beschikbaar vanaf augustus 2021;
- Minimale huurperiode van 1 jaar;
- Waarborgsom van 2 maanden huur;
- Gedeeltelijk gemeubileerd;
- Huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit;
- Ruim balkon;
- Het appartement is niet geschikt voor woningdelers.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.100 per maand

Oppervlakte

75m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Maasstraat
  • 1078HG
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod