Foto appartement te huur in Amsterdam - Willem Augustinstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Willem Augustinstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.750 p/m

96m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit ruime en luxueus afgewerkte 3-kamerappartement is volledig instapklaar en beschikbaar om te huren voor de komende jaren! Het stijlvol ingerichte huis van meer dan 96 m² is beschikbaar voor minstens de komende 2 jaar. Het appartement heeft een zonnig en ruim balkon op het zuiden, verbonden met de royale woonkamer en een moderne open keuken met kookeiland. Het hele appartement, gelegen op de 4e verdieping, is voorzien van een warme eiken visgraatvloer. Je hebt ook een eigen overdekte parkeerplaats en een berging in de garage. Het complex 'Laan van Spartaan' heeft een grote binnentuin, ideaal voor kinderen.

De woning is gelegen in de trendy Bos en Lommer buurt in Amsterdam West en biedt gemakkelijke toegang tot het stadscentrum. Het appartement is bereikbaar met de auto (betaald parkeren) en goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met metro- en tramhaltes op loopafstand. Sloterdijk en Lelylaan treinstations liggen op ongeveer 8 minuten fietsafstand. Het appartement wordt voor minimaal 2 jaar verhuurd met een vaste-termijn lease op basis van het diplomatieke clausule, volgens het Pararius model, model C.

Belangrijke kenmerken:
- Balkon op het zuiden;
- Lift;
- Optionele parkeerplaats apart te huur;
- Woonoppervlakte: 96 m² (NEN rapport beschikbaar);
- energielabel A+;
- Voorzien van mechanische ventilatie en video-intercom;
- Stadsverwarming;
- Glasvezelinternet beschikbaar;
- Huur is inclusief servicekosten, exclusief nutsvoorzieningen en internet.
- Beschikbaar vanaf 14 september.

Deze samenvatting is zorgvuldig opgesteld op basis van verstrekte informatie door de eigenaar. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie, noch tegen de makelaar, noch tegen de eigenaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.750 per maand

Oppervlakte

96m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Willem Augustinstraat
  • 1061MJ
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod