Foto appartement te huur in Amsterdam - Erich Salomonstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Erich Salomonstraat

Per direct beschikbaar

€ 1.900 p/m

85m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Aangeboden te huur in Amsterdam IJburg:

Comfortabel 3-kamerappartement met balkon en afgesloten parkeerplek aan de Erich Salomonstraat in Amsterdam. Het appartement heeft een totale oppervlakte van ca. 85 m2 en is exclusief gemeubileerd. De moderne woning is voorzien van een nette badkamer en keuken, twee ruime slaapkamers en een groot zonnig balkon. Het complex heeft een afgesloten parkeerplaats en aparte berging in de kelder.

De ligging is ideaal met goede bereikbaarheid via openbaar vervoer en uitvalswegen. In de nabije omgeving vind je diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en kinderopvang. Het appartement is gelegen op IJburg, vlakbij het Brand Dirk Ochsepark en het populaire strand Blijburg. Beschikbaar vanaf 1 oktober 2024 voor minimaal 12 maanden. Geen studenten en/of woningdelers toegestaan.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging, neem contact met ons kantoor op.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.900 per maand

Oppervlakte

85m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Erich Salomonstraat
  • 1087GT
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod