Foto appartement te huur in Amsterdam - Dora Tamanaplein
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Dora Tamanaplein

Per direct beschikbaar

€ 7.950 p/m

183m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

*NIET GESCHIKT VOOR DELEN*
Modern en gemeubileerd appartement met lift, drie slaapkamers en twee badkamers, gelegen in de voormalige Asscher diamantslijperij in De Pijp. Het appartement is voorzien van smaakvolle details en een volledig geautomatiseerd systeem. De ruime woonkamer met hoge plafonds en originele elementen biedt een prachtige eiken visgraatvloer. De open keuken is op maat gemaakt en van alle gemakken voorzien. Er zijn drie slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet, allemaal met op maat gemaakte inbouwkasten. Ook beschikt het appartement over vloerverwarming, koeling en een parkeerplaats tegen bijbetaling.
Gelegen in het bruisende De Pijp, bekend om zijn boetieks, trendy cafés en internationale restaurants. Met de bekende Albert Cuypmarkt en het groene Sarphatipark dichtbij. Het openbaar vervoer is op loopafstand, met tram- en bushaltes voor snelle verbindingen in de stad. Gemeten maten zijn indicatief en The Rental Agency aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele verschillen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 7.950 per maand

Oppervlakte

183m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Dora Tamanaplein
  • 1074JL
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod