Foto appartement te huur in Amsterdam - Weteringschans
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Weteringschans

Per direct beschikbaar

€ 4.500 p/m

135m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Op een toplocatie in het centrum van Amsterdam is dit gloednieuwe penthouse nu beschikbaar!

Buurt:
Het appartement ligt aan de Weteringschans, in het centrum van een van de prachtige grachten van Amsterdam. Om de hoek vind je de Jordaan met diverse markten, restaurants, winkels en supermarkten. Het openbaar vervoer is zeer dichtbij, met verschillende tramlijnen en bussen, en binnen 10 minuten wandelen ben je bij het Centraal Station.

Indeling:
Een werkelijk uniek appartement, gerenoveerd met klasse en stijl. Het appartement beslaat de bovenste twee verdiepingen van een prachtig gebouw uit het eind van de 19e eeuw. Met de lift kom je direct in het appartement! Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk met hoge plafonds, mooie vloeren, airconditioning en elk met een prachtige en moderne badkamer. De voorslaapkamer heeft een douche en de achterslaapkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een jacuzzibad, een toilet en een inloopdouche. De achterste slaapkamer geeft toegang tot het zonnige balkon. In de gang bevinden zich een wasruimte en een apart toilet. Via een trap bereik je de bovenverdieping met een absoluut prachtige leefruimte.

Deze verdieping is volledig open en heeft fantastische kenmerken: een moderne complete keuken met alle apparatuur, een geweldige gashaard, en vele ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Aan de achterzijde bevindt zich een groot terras op het zuiden dat een echte verlenging is van de leefruimte en een prachtig uitzicht biedt over de stad Amsterdam.

Op loopafstand van de Utrechtsestraat, de Pijp (met de Albert Cuypmarkt), de metro bij Weesperplein en de Noord-Zuidlijn, vele trams en natuurlijk de prachtige hoofdgrachten.

Kenmerken:
* Ca. 135 m2
* Volledig gemeubileerd
* 2 slaapkamers
* 2 badkamers
* 2 terrassen
* Lift
* Volledig nieuw ontwikkeld appartement

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.500 per maand

Oppervlakte

135m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Weteringschans
  • 1017XR
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod