Foto appartement te huur in Amsterdam - Nieuwe Prinsengracht
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Nieuwe Prinsengracht

Per direct beschikbaar

€ 2.700 p/m

61m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig en netjes afgewerkt 3-kamer appartement gelegen aan de populaire Nieuwe Prinsengracht!

Oppervlakte: Dit appartement is gelegen op een unieke locatie in Amsterdam, aan de rustige Nieuwe Prinsengracht in het centrum. In de directe omgeving zijn diverse culturele bezienswaardigheden, restaurants, cafés en winkels te vinden. Het appartement is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, met diverse tram- en metrohaltes in de buurt en snel toegang tot het Centraal Station en Amstel Station.

Indeling: Via het gedeelde trappenhuis bereik je de woning op de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer aan de voorzijde is voorzien van meerdere ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Er is een zithoek, eethoek en elektrische open haard. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De badkamer is netjes afgewerkt en voorzien van een douche, toilet en wastafel. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met een groot tweepersoonsbed en een ruime kledingkast. Het tweede slaapkamer biedt mogelijkheden voor een thuiskantoor of fitnessruimte.

Bijzonderheden:
- Gelegen in het gezellige centrum
- 2 slaapkamers
- Uitzicht op de prachtige Nieuwe Prinsengracht
- Gemeubileerd
- Energielabel A
- Beschikbaar vanaf 01-11-2024
- Huurprijs € 2700,- excl. per maand
- Borg 2 maanden huur
- Huurovereenkomst model A (minimaal 1 jaar)
- Voldoen aan eisen: vast inkomen, inkomenseis 3 x de kale huur, geen delen of garantie mogelijk, geen huisdieren toegestaan.

Voldoe je aan de eisen en wil je dit prachtige appartement bezichtigen? Neem dan contact op met het kantoor voor een afspraak.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.700 per maand

Oppervlakte

61m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Nieuwe Prinsengracht
  • 1018VT
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod