Foto appartement te huur in Amsterdam - Henri Zagwijnstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Henri Zagwijnstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.000 p/m

110m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: luxe VOLLEDIG GEMEUBILEERD appartement in Amsterdam Zuid, zeer dicht bij het zakendistrict World Trade Center en het transportknooppunt Zuid-Station. Bovenop de genoemde huurprijs komen servicekosten van € 100 (€ 28 voor schoonmaak van het trappenhuis en gemeenschappelijke ruimtes + € 20 voor verwarming en verlichting van het trappenhuis en gemeenschappelijke ruimtes + € 60 voor raamreiniging). Ook vraagt de verhuurder een maandelijkse vooruitbetaling van € 90 voor centrale verwarming en warm water, met afrekening achteraf. Exclusief: elektriciteit, koud water, tv/internet en lokale belastingen.

Dit aantrekkelijke appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een modern, goed onderhouden appartementencomplex.

Kenmerken:
- Ruime entreehal met apart toilet en wastafel
- Royale woon- en eetkamer met veel natuurlijk lichtinval dankzij grote ramen
- Luxe aparte keuken volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, combi-oven/magnetron, grote koel-vriescombinatie en vaatwasser, en veel opbergruimte
- 2 balkons op het westen (bereikbaar vanuit de woonkamer) en zuiden (bereikbaar vanuit beide slaapkamers)
- 2 ruime slaapkamers, elk met voldoende opbergruimte en privétoegang tot het zuidelijke balkon
- Luxe moderne badkamer prachtig betegeld en volledig uitgerust met groot bad, aparte inloopdouche en wastafel
- Wasmachine en droger aanwezig
- Totale woonoppervlakte 110 m2
- Goede isolatie en energielabel 'E'
- Privé berging van ongeveer 12 m2 in de kelder van het complex
- Parkeervergunning direct verkrijgbaar bij de lokale gemeente

Ligging: Op 5 minuten loopafstand van het World Trade Center en zakelijk park Zuid-As in het prestigieuze Oud-Zuid van Amsterdam.

Voorwaarden:
GEEN DELEN TOEGESTAAN

Naast de maandelijkse huur komen extra kosten van € 90 voor centrale verwarming en warm water, en € 100 servicekosten (€ 28 voor schoonmaak van het trappenhuis en gemeenschappelijke ruimtes + € 20 voor verwarming en verlichting van het trappenhuis en gemeenschappelijke ruimtes + € 60 voor raamreiniging). Ook wordt een maandelijkse vooruitbetaling van € 90 voor centrale verwarming en warm water gevraagd, met afrekening achteraf.

Exclusief: elektriciteit, koud water, tv/internet en lokale belastingen

Huurovereenkomsten onder voorbehoud van toestemming van de eigenaar. Een kopie van het energiecertificaat wordt verstrekt aan de huurder.

Dit pand kan gehuurd worden door een huurder met een tijdelijk betaald inkomen uit werk, maar helaas niet via garantie van iemand die niet in het huis zal wonen.

Voor meer informatie over dit pand of ons totale portfolio kunt u contact opnemen met ons kantoor. Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.000 per maand

Oppervlakte

110m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Henri Zagwijnstraat
  • 1077XP
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod