Foto appartement te huur in Amsterdam - Falckstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Falckstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.750 p/m

100m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Uniek wonen in een volledig gerenoveerd maisonnette huis op een bijzondere locatie is nu mogelijk! Dit buitengewone huis beslaat twee volledige verdiepingen en heeft nog een kamer op de bovenste verdieping. Het huis is volledig gerenoveerd en heeft energielabel B.

INDELING:

Via de gezellige Falckstraat loop je door de gemeenschappelijke voordeur naar het trappenhuis, gedeeld met het onderliggende huis. Eenmaal op de tweede verdieping kom je bij de voordeur van het huis, via de interne trap loop je langs de handige ingebouwde garderobe en kom je boven in de lichte en open woonkamer met uitzicht op de Falckstraat, via de woonkamer loop je naar de moderne en volledig uitgeruste keuken. Aangrenzend bevindt zich een zeer ruime bijkeuken met veel opbergruimte. Achteraan is een apart toilet.

Via dezelfde interne trap loop je langs de kunstzinnige muur die naar wens kan worden aangekleed. Op deze verdieping bevinden zich de twee ruime slaapkamers, waarvan de tweede slaapkamer een ruime inloopkast heeft. De zeer smaakvolle badkamer heeft een toilet, inloopdouche en wastafel. Het balkon is toegankelijk via de openslaande deuren.

Via de trap op deze verdieping loop je naar de zithoek, waar je je kunt terugtrekken met een goed boek of een speelkamer van kunt maken.

LOCATIE:

Op slechts een paar minuten lopen van het Rembrandtplein, de Amstel, de Albert Cuypmarkt, de Pijp, de grachten, het Amstelveld, Carre, enz. Geniet elke dag van een prachtig groot, breed en diep appartement in het centrum van Amsterdam, met een park voor de deur en de gezelligste straten en buurten om de hoek.

DETAILS:

Huurprijs: €3.750;

Waarborgsom: 2 maanden;

Startdatum: 01-11-2024;

Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden, met kans op verlenging, model C;

Oplevering: gestoffeerd;

Geschikt voor een stel of gezin.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.750 per maand

Oppervlakte

100m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Huurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Falckstraat
  • 1017VV
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod