Foto appartement te huur in Arnhem - G.A. van Nispenstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Arnhem - G.A. van Nispenstraat

Per direct beschikbaar

€ 1.495 p/m

90m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig 3-kamer appartement te huur in de G.A. van Nispenstraat, rustig gelegen achter Park Sonswijck. Op 5 minuten loopafstand van stadspark Sonsbeek, een combinatie van rust en natuur met stadsleven.

Het appartement heeft een ruime woonkamer met moderne keuken (inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron, luxe afzuigkap, koelkast en aparte vriezer). Ruim balkon om te ontspannen. Badkamer met ligbad, aparte douche en toilet, en extra separaat toilet. Praktische indeling met ruime wasruimte.

Aparte fietsenberging beschikbaar. Comfort, moderniteit en natuurlijke omgeving. Geïnteresseerd? Vraag een bezichtiging aan via je gebruikersaccount. NederWoon Verhuurmakelaars streeft naar betrouwbare informatie, maar updates kunnen nodig zijn. Neem contact op voor de laatste informatie.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.495 per maand

Oppervlakte

90m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • G.A. van Nispenstraat
  • 6814JA
  • Arnhem

Vergelijkbaar aanbod