Foto appartement te huur in Arnhem - Johan de Wittlaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Arnhem - Johan de Wittlaan

Per direct beschikbaar

€ 1.350 p/m

89m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Op de vijfde verdieping van het complex 'De Symfonie', gelegen in de gezellige buurt Arnhemse Broek, is een ruim 3-kamer appartement beschikbaar. Het appartement heeft een breed balkon op het zuidoosten met een prachtig uitzicht. In het complex bevinden zich een basisschool, buurthuis en sportcentrum. Het levendige centrum van Arnhem en het overdekte winkelcentrum Presikhaaf zijn eenvoudig te bereiken. Via de snelwegen A12, A325 en A50 ben je zo in Nijmegen, Duitsland of richting Apeldoorn en Utrecht.

Indeling:
Begane grond: Beveiligde centrale entree met video-intercom, toegang tot bergingen, lift en trappenhuis.

Appartement:
Entree, hal, toilet, 2 slaapkamers, moderne badkamer met inloopdouche, bad, wastafel en designradiator. Ruime en lichte woonkamer met laminaatvloer, half open keuken met inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast, vriezer en combi-oven-magnetron. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon met prachtig uitzicht over Arnhem.

Bijzonderheden:
- Energielabel B;
- GEMEUBILEERD;
- Binnenberging;
- Gratis parkeren op het parkeerterrein;
- Exclusief servicekosten van € 65,00 per maand;
- Beschikbaar voor onbepaalde tijd.

Exclusief g/w/e, kabel, internet, lokale belastingen en servicekosten. Bent u geïnteresseerd in dit appartement? Registreer dan nu vrijblijvend en kosteloos via onze website.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.350 per maand

Oppervlakte

89m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Johan de Wittlaan
  • 6828WS
  • Arnhem

Vergelijkbaar aanbod