Geverifieerde verhuurder

Appartement Beverwijk

Baanstraat (1942CJ)

Per direct beschikbaar

€ 1.550 p/m

70m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Tijdelijk beschikbaar, 9 maanden

Van 1 september 2024 tot 31 mei 2025

Het Gildenhuis in Beverwijk is volledig gerenoveerd in samenwerking met de architect en het team. Dit unieke concept, gelegen in het hart van Beverwijk aan de Baanstraat, biedt hoogwaardige appartementen in een prachtige, karakteristieke kerk met een hoog afwerkingsniveau en alle luxe voorzieningen. De buitenkant van het gebouw wordt nog steeds ontwikkeld en zal uiteindelijk volledig gerenoveerd en in uitstekende staat opgeleverd worden.

Indeling
Bij binnenkomst van het appartement betreed je direct de hal. Van hieruit is er toegang tot een kamer met wasmachineaansluiting, de badkamer, de woonkamer met keuken, de hoofdslaapkamer, de tweede slaapkamer en een apart toilet.

De woonkamer heeft een hoog plafond en luxe schuifdeuren naar de loggia. De open keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur: een grote koel-vriescombinatie, een vaatwasser, een combi-oven-magnetron, een gaskookplaat op glas en een afzuigkap. Daarnaast biedt deze ruime keuken voldoende opbergruimte!

Aan de achterkant van het huis bevindt zich de hoofdslaapkamer en achter de keuken is de tweede (slaap)kamer gesitueerd. Het pand beschikt ook over een apart toilet en een moderne badkamer met een bad, een douche met glazen wand, en een luxe wastafelmeubel met laden.

Hoogtepunten

- Gelegen op een toplocatie in Beverwijk
- Volledig gemeubileerd
- Tijdelijk beschikbaar, 9 maanden
- Van 1 september 2024 tot 31 mei 2025
- 70m²
- Ruime loggia (balkon)
- Luxe en moderne afwerking
- Huur €1550 + €121 (voorschot nutsvoorzieningen) + €85 (internet).

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.550 per maand

Oppervlakte

70m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Baanstraat
  • 1942CJ
  • Beverwijk

Vergelijkbaar aanbod